En dan heb je Corona in huis…

Een paar dagen geleden is onze zoon positief getest op Corona. Het was geen verrassing maar toch voel je het pas als het écht zo is…
Gelukkig is hij niet ernstig ziek, hoewel hij zich ook echt niet fijn voelt.

We hadden ons al een aantal dagen afgezonderd, maar nu zijn we officiëel in quarantaine en dat voelt best gek. Je wordt op jezelf en je gezin teruggeworpen en komt niet verder dan je eigen huis. (Nu wonen en leven we ruim, dus wat dat betreft besef ik dat ik niet mag klagen).

Waarom ik dit hier meld? Nadat ik mezelf herpakt had, en dat duurde even, bedacht ik dat ik een blog wil gaan maken over deze periode. Misschien geeft het herkenning, misschien heb je er iets aan of kun je het aan een ander doorgeven.
Wie het interessant vindt…
En anders laat je dit gewoon voorbij gaan, net als zoveel van de Linkedin berichten waar je niets mee doet;)
Wordt vervolgd….