En dan heb je Corona in huis….(10)

En dan heb je Corona in huis….(10)

Yes!! Vandaag spreek ik weer cliënten, nog telefonisch dat dan weer wel, maar ik kan tenminste doen wat ik graag doe: werken in mijn praktijk en dan het liefst door middel van gesprekken!

Het geeft in deze quarantainetijd ook een andere kleur aan mijn dag, een zinvolle inspirerende kleur al weet ik niet precies hoe je dat in kleur uit zou kunnen drukken, iets van oranjegroengeel of zo?

Ik besef dat ik niet aan schilderen toe ben gekomen, een lang vergeten hobby, die ik eigenlijk op had willen pikken in deze afzonderingsperiode. De dagen lijken gevulder dan aan het begin van de quarantaine, alsof ik ergens toch wel weer op de rit zit. Omdat ik altijd thuis werk (de praktijk bevindt zich in het achterhuis) is het verschil tussen normaal en niet-normaal voor mij minder groot.

Voor onze tiener is het verschil wél groot en ik zie dat hij het een beetje gehad heeft thuis (“Het is saaaaiiii…..!!”), het hanggedrag wat pubers kunnen hebben wordt sterk uitvergroot deze dagen…nog even doorzetten….

Voor mezelf kan ik tevreden op deze dag terugkijken, ik heb mooie gesprekken gehad, ik kan voorzichtig weer fysieke afspraken gaan maken (zeer dankbaar voor mijn ruime praktijk) én…de eindstreep komt in zicht!